2024-12-17
睇戲前喺附近行下睇下有咩岩食,見到開左間新既車仔麵就想試下,因為可以快食~叫左下面啲菜色式一人餐 - 牛牛麵 $83 🐄🍜車仔粗,腐乳通菜,鴨屎檸檬茶。澳洲牛筋丸、潮州牛肉餅、牛腩、牛肋條、秘製金錢肚、滷水牛筋、冰糖蘿蔔呢個牛牛麵份量一啲都唔少,麵底多,而且好足料,牛筋丸超級彈牙,秘製金錢肚好入味,個牛筋軟淋適中。👅豬豬麵 $58 🐖🍜豬豬自選麵底(油麵),湯底豬骨湯及秘製魷魚汁(辣),中辣,熱檸茶豬大腸、豬手、貢丸、腩肉、豬皮、豬紅、時菜豬豬麵個豬骨湯底好鮮甜加埋辣既秘製魷魚汁一流呀!豬大腸好易入口,要一讚個豬皮👍🏻係吸哂啲湯汁,正,豬手擺喺最尾內食因為覺得係重點,豬手煮得好腍,好似入口即溶咁。🌶️另外呢到提供無限量既菜脯,對於我呢啲鍾意食辣既人係好吸引。✨✨✨經典煎釀三寶 $26✨✨✨✨呢個我覺得係必點,無諗過一間車仔麵店可以整到咁出色既煎釀三寶,一定要趁熱食,個紅腸釀左好彈牙既魚肉,啖啖肉,仲要價錢係非常合理。同埋店內既店員都好有禮貌亦都好好客。住喺荃灣附近又多左一間車仔麵既選擇,對於我呢啲車仔麵愛好者又可以減少選店既困難👍🏻
叫左下面啲菜色式
一人餐 - 牛牛麵 $83 🐄🍜
車仔粗,腐乳通菜,鴨屎檸檬茶。
豬豬麵 $58 🐖🍜
豬大腸、豬手、貢丸、腩肉、豬皮、豬紅、時菜
經典煎釀三寶 $26✨✨✨✨
同埋店內既店員都好有禮貌亦都好好客。