2019-07-15 383 瀏覽
呢間野我以前都有食過,係好普通,普通到我原本過嚟食,都冇諗過影相。唔係講笑好耐以前覺得佢難食添,對上一次嚟食就係好普通水準。今日兩點嚟到,本來想叫蒜蓉金沙骨,點知阿姐串串地做啊兩點啦冇呀,剩係得炒飯,咁我話唔食飯,要食豬扒包,講真嘅佢嗰件豬扒冇咩味,但佢都極力補救,炸到好趣口,真係要讚我成日食豬扒包,個包係一個豬扒包嘅靈魂,有啲壓兩下,變咗張紙,有啲人會塑左汁,好似一舊糕咁,異常難食,但我咬一啖嗰個包係有包味有咬口唔識講總之好適中,唔似一般交返嚟嗰啲。返我真係唔推介,但豬扒包經過可以試吓。$32有驚喜,同埋呢啲係房間小店,大家都好真,真得來又友善,果下好野!做廚房都好客氣,唔知點解,認真難得!