2013-01-22 710 瀏覽
睇過好多資料和網友介紹, 連大陸既點評網, 又話幾回味無窮. 好多個人網頁下面連電話地址都有介紹呢一間, 連米朱連都有推銷過, 結論是非常之失望.入去叫左個french onion soup, 好甜, 通常是鹹的, 真是好差, 個foie gras cream brulle 就叫過得去. 不過唔夠滑之後叫了個 seabass, 睇廣告話好滑咁, 查實就係普通魚一舊, 感覺唔到好滑, 有魚味咁, 重有點腥味添。 再叫了一個 chicken , 這雞連一個黑色煲的物體一同來, 一食之下, 好大件事, 隻雞 好鞋, 有一舊硬到我食唔到咁滯, 可以說大家X, 家鄉X果舊仲好味過佢. 一打電話去訂位就知唔多妥, 打去一訂就有, 重問你想要訂幾點, 人地 on x x 短時間通常好難訂, 諗住人少少俾次機會佢.同埋待應好唔專業. 重有, 因為間野近路邊, 經常有貨車經過, 出面噪到震.

題外話/補充資料: 野食極之難食, 難唔多大XX舊雞都好過佢, 完全係唔可以入口果隻, 舊魚都僅僅ok, 但真係唔好食, 未至於難食, 叫做可以放得入口, 但係同網上既形容真是難天共地.
2012-12-27