2003-12-21 7 瀏覽
本來去金滿庭,但因為佢態度太差,所以無食到…又想食中國野,醒起呢間都好似係食中國野,但因為佢格局問題(好似好貴),所以一直無試。但同事話都OK,唔太貴,所以我地就去左呢度食喇﹗入到去,好黑,但個裝修好特別,好有中國色彩,連個廁所都裝修到超級中國,幾正。D人服務好好,我地睇完個菜牌有D菜唔知係乜,佢地都好有心機介紹,比起金滿庭真係差好遠。我地叫左個黃金炒飯,好好味,好香,正﹗有個唔知乜乜素餃,都好好味;另外叫左個春卷,好的骰,但好好味﹗仲有個叫冬瓜雪,有D似賽旁蟹(唔記得個"旁"字點寫添﹗嘻~),但都好好味﹗最後仲每人送一杯鮮榨果汁,有十幾款材料任揀兩款,佢介紹個薑拼蘋果,我同事試左,佢話又幾香幾正喎﹗我就正路D菠蘿拼蘋果,好香好甜好新鮮﹗我覺得呢度真係幾正,大家可以試下啊﹗