2025-02-26
同朋友去尖沙咀行街,行到去K11,朋友話呢度真係有好多唔同款式嘅食肆,我哋今日就揀左一間好有特色西餐去試下。餐廳叫"How To Live Well",個名好特別,感覺餐廳環境一定好舒服!餐廳裏面有大量木係傢俬,地方又夠寬敞,大大嘅玻璃窗,真係好似有種加嘅感覺!我地Order咗2️⃣個Main course+2️⃣杯嘢飲:其一個Main Course係12吋Pizza🍕,仲可以揀兩種口味,可以滿足曬花心嘅我!🤗我揀左SIX CHEESE + TERIYAKI CHICKEN $158🍕SIX CHEESE- 有6款唔同嘅芝士,好似水牛芝士、貢佐拉芝士、芳提娜芝士、埃文達芝士車打芝士同巴馬臣芝士,真係啱曬芝士控嘅我🍕TERIYAKI CHICKEN- Pizza食料豐富,日式照燒雞、洋蔥、蘑菇、蛋黃醬·青蔥、紫菜,香濃嘅葱味🦐🍝蕃茄天使麵配香煎大蝦$158- 蕃茄醬濃郁,大大隻蝦,份量十足而兩杯特食飲品:Apple Ginger🍎🫚 $68Sunny Palm🍍🍋🍯$58整體餐廳環境氣氛唔錯,俾人一種好雅緻舒服嘅感覺,系休閒用餐又可以打卡嘅打去處!
🍕SIX CHEESE
🍕TERIYAKI CHICKEN
🦐🍝蕃茄天使麵配香煎大蝦$158
- 蕃茄醬濃郁,大大隻蝦,份量十足
而兩杯特食飲品:
Apple Ginger🍎🫚 $68