2023-02-12
一直都對有花膠嘅麵情有獨鍾,下午時間黎到,職員都幾有禮。 呢段時間冇乜人等餐嘅時間都算快,叫咗碗好鬼補雞湯麵。一黎見到個餐配左個小食,配中華沙律係有d怪嘅。 第一啖就試吓個湯,雞湯鮮甜唔味精,又夠香,小小膠質口感,係有屋企嘅味道。 麵幼滑札實,整體同個味道幾夾,麵量都算多,冬菇先最驚喜! 唔係hea烚,食得出有炆煮過鮮甜入味。 花膠就瘦左dd,所以冇乜口感,又冇乜味道,好似重有d腥腥地。 魚肚有三塊,都幾大塊,比花膠更出色,同冬菇一樣都算入味,係有心嘅。 雞肉係雞胸位,切得夠薄,冇渣,但份量有d少。 食到底有唔少生菜,感覺幾健康。個匙羹幾好,「不」到底都重「不」到d湯。 總括黎講性價比一算ok啦,但勝在可以飲下湯大啖咬下魚肚,同會想再食佢嘅冬菇,清清地又多菜幾健康,職員又有禮。 下次可能會試佢嘅海鮮湯麵。
一直都對有花膠嘅麵情有獨鍾,下午時間黎到,職員都幾有禮。
雞肉係雞胸位,切得夠薄,冇渣,但份量有d少。