2011-02-16 13 瀏覽
之前睇過雜誌知有一口曲奇都想試吓,個幾個月前行過就買咗特濃朱古力曲奇,加上sales推介就買了country cheese cake細細個,嘩!雖然係細size, 但都好重枰喎! 可惜以上兩樣食物我都冇得食......因為送比人囉!不過就在情人節的時候, 我見到may's cookies有counter响sogo,就行埋去睇吓有咩好嘢 ,(心諗都好唔駛行到灣仔買),但蛋糕都賣得七七八八,只得大crunch cake 同班蘭蛋糕, 得番一個細香蕉拖肥批, 好啦就買呢個同honey今晚食. 食飽飯回家食甜品,切咗一人1/4食住先(晚餐太飽), 點知honey話要再食喎!!又真係幾好味, 內裡有新鮮香蕉,拖肥味不太甜, 個批一流唔覺膩, 正呀!下次要食crunch cake 先

香蕉拖肥批

下次要食crunch cake 先

2011-02-14
1 分鐘 (外賣自取)
慶祝紀念
情人節