2022-07-27 73 瀏覽
環境很美,入到餐廳令你會有一種好Relax嘅感覺🥰位置亦可供你選擇,有卡坐或對住師傅嘅都有,最好在非凡忙時段選擇位置喲😉今次食嘅小食係漬物,鹽和醋嘅比例剛剛好👍🏻青瓜🥒爽口,食完小食之後就梗係開始食主菜啦😍間八魚即係油甘魚,肉質甜美、脂膏豐腴、口感幼滑細膩、風味鮮甜😋😋再配埋紫蘇花,淡香嘅花香味🤩花莖以上嘅花都可以食用喲‼️真係夾到一流呀🥰另外一個主菜係赤身配海苔醬、中拖羅配蘿蔔苗、大拖羅配Wasabi根部,哇😱食完之後真係想讚不絕口,因為我真係好鍾意食拖羅 不同的料理方式讓過程不單調、份量十足😈最後一碟就係松葉蟹三文魚子,三文魚子脆卜卜,又鮮甜,再加埋松葉蟹🦀的呈現方式精彩完餐、完畢手上沒有絲毫螃蟹腥味食完之後我淨係覺得真係不枉此行呀,我呢個大鄉里出城,居然比我發掘到咁多好野食嘅餐廳