招聘中
$17,500-$25,000
月薪
餐廳: 翠園 (太古城中心)
資訊:

餐廳: 翠園 (太古城中心)
資訊:

2017-12-24 2677 瀏覽
如果要乘坐公共交通工具都要行一段頗長嘅路先可以到達但如果你係用的士的話外面係雙黃線附近冇得落㗎如果屋企有老人家唔行得又唔願意坐輪椅嘅話千祈唔好嚟呢間食整體上都算滿意芋頭蝦球 蝦嘅比例好少醬汁冇乜味燒豬都算唔錯夠脆燕窩 啖湯夠曬濃味不過質地我就麻麻係落獻嘅湯羹最差就係個菜勁冇heart就咁用上湯淥完打個獻就上枱最重要係咩呀佢根本就未晾乾曬啲水啲湯水同獻混埋一齊恐怖到難以形容全餐我最鍾意食佢嘅水餃皮薄餡靚勁足料因為現場勁多人服務未到位
如果要乘坐公共交通工具都要行一段頗長嘅路先可以到達
但如果你係用的士的話外面係雙黃線附近冇得落㗎