2024-10-19 2143 瀏覽
晚市火鍋放題套餐,澳洲M9和牛,每位$400左右,對比其他台式自助火鍋,佢晚市套餐得90分鐘,以為都夠時間,原來食起上嚟真係好趕。呢一點牛大人做得比較人性化。另外,佢有啲嘢係要掃QR code落單,落單會限數量,每份嘅數量就等於人數,例如2個人去,一份蜆就係一隻,每次落單最多落15份,可能會話,『咪落多兩次囉~』 錯,佢見你重複落單而又未出嘅嘢佢係唔會再嚟,跟住就次次嚟得一半,例如我四款食物,佢只會嚟兩款,就係咁,我90分鐘內只係成功落咗三次單,仲要唔係所有嘢都嚟齊。。。而你想搵佢啲職員問或者叫佢哋加湯,嗌四五次先會有一個人應你。未試過食台式火鍋食得咁趕,另外食物款式其實都唔夠牛大人多,性價比好低,佢絕對唔難食,啲牛都好靚,不過一定唔會再去最後一樣,商場個廁所超級遠,直程喺同層嘅另一邊,如果食食吓要去廁所,正常人腳程每次來回都要10~15分鐘,仲未計排隊,啲時間就係咁用咗。。。。坊間咁多選擇,一定唔會再去呢間

2024-10-18