2020-05-27 115 瀏覽
點佐個二人餐👩‍❤️‍👨坐低,佢就送佐個小食比我地。印度脆餅和經典三色醬包括羅望子醬,香菜醬,甜菜根醬點個薄脆烤餅。好有特色😋🐔烤雞和咖喱角 烤雞有炭烤嘅味道。咖喱角大大嚿,入邊有啲薯蓉青豆,香濃咖喱味但係唔辣。🐓印式奶油雞有別於印度咖喱既濃味,酸酸甜甜嘅奶油雞,配搭烤餅好惹味。🥦咖喱薯仔椰菜花細細兜但入邊有好多料,有香濃嘅咖喱味。雖然個咖喱佢問冇問我要幾辣,呢個辣味係接受到,同烤餅一齊食好夾。🥠原味烤餅及蒜香烤餅蒜香烤餅有牛油嘅香味,有清香嘅蒜香味,就咁食都好好食。🍸芒果lassi食印度野一定要飲芒果lassi, 酸酸甜甜嘅乳酪,配搭芒果嘅香味,不過個人認為略甜左少少。Overall嚟講,呢一餐好滿意💓,二人餐有好多樣嘢食餐湯頭盤主菜咩都齊晒。而且仲有送小食同免費轉特飲。🥰
點佐個二人餐👩‍❤️‍👨

🐔烤雞和咖喱角

🐓印式奶油雞
有別於印度咖喱既濃味,酸酸甜甜嘅奶油雞,配搭烤餅好惹味。

🥦咖喱薯仔椰菜花

🥠原味烤餅及蒜香烤餅
蒜香烤餅有牛油嘅香味,有清香嘅蒜香味,就咁食都好好食。

🍸芒果lassi

2020-05-27