2023-05-05
-立体派拉麵🍽-Ramen Cubism 特級白湯拉麵呢個雞湯真係不得了😍佢係勁濃厚但又唔會好油膩既雞湯係可以成碗飲哂既湯🤣飲完係感覺到好補成身暖哂😂拉麵同叉燒都正常不過呢個叉燒就偏肥所以入口即溶🤣-九味醬油湯拉麵呢個湯底雖然係普通但愈簡單先食到拉麵個原味😉另外重點其實係佢個醬汁叉燒佢肥膏同肉係一層層分佈均勻所以入口咬到叉燒但又會即刻溶化而且炆得好入味!😋-小丸子近排食日本野就想食小丸子😂呢度加$8仲可以轉明太子醬絕配😋-日本綠茶可樂/柚子汽水之前係Donki見過已經想試但又驚伏但見好多人飲呢個綠茶可樂就試下!其實綠茶味唔算好出😂柚子味就正常好fresh正😋-🌟評分:🏅🏅🏅🏅📍地址: 中環威靈頓街27-29號元益大廈地庫-#foodieluveat#foodieluveat_hk#foodieluveat_中環#foodieluveat_日本菜#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港
立体派拉麵🍽
#foodieluveat
#foodieluveat_hk
#foodieluveat_中環
#foodieluveat_日本菜
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #中環 #拉麵 #雞湯拉麵 #中環小巷