餐廳: 和牛燒肉一郎 (百誠大廈)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
男朋友準備升職,緊係要食餐好既賀一賀啦!男朋友就最鐘意食肉!今次為左好好獎勵佢,我決定帶佢去食燒!肉!放!題!左搵右搵,朋友介紹下BOOK左係佐敦既和牛燒肉一郎!嗌完一輪肉後,就出去自助吧兜個圈攞D前菜,飲品,順便睇埋甜品雪條,有好多品種,樣樣都好想食,亦有D一般放題好少見既雪條,例如雕魚燒~有沙律吧,配料同醬汁品種都多。另外有爆谷部同棉花糖部,好特別。 值得一題既就係雪糕雪條部啦,好多品種,每種都好想試!攞完野返去野食都陸陸續續由新式既運輸帶送到,幾特別,除左運壽司外,原來燒肉都可以咁樣運送! 我地嗌既SET B有舟.盛合同桶.盛合!有舟.盛合同桶.盛合有原隻魷魚筒,扇貝,蝦。亦有好多牛肉同野菜,淨係食呢2個盛合已經好夠飽!除此之外,亦有好多款既壽喜燒式既薄燒牛肉,例如薄灸牛肋肉,牛里脊肉,薄灸蔥花牛肋肉等等,可以選擇跟唔跟溫泉蛋上我地試左燒完塊牛肋肉後沾溫泉蛋汁食,感覺好似食緊壽喜燒咁,好食!食到一半貼心既男朋友知我食得太多肉,專登出去幫我沖左杯熱茶幫助一下消化繼續食!除左凍飲外仲有唔同款式既花茶可以自己沖,例如有洛神花茶,桂花烏龍等等,抵讚男朋友!成餐飯同男朋友都食得好開心,慶祝

成餐飯同男朋友都食得好開心,慶祝佢升職之餘仲滿足到我食肉既心情,真係太開心啦!