2023-07-20 45 瀏覽
唔係去睇醫生都少出佐敦😏去到又點會唔搵下好野食~經過見到間日本嘢門面好似幾靚咁。。咁就俾佢吸引咗走咗入去食個ᒪᑌᑎᑕᕼ喇。。食個普通嘅ᒪᑌᑎᑕᕼ諗住平平哋食佢啲SET😏仲以為一般般。。但個份量啱啱好要有有小食,仲要好好味。。佢晏晝就有四個餐。。我係俾佢啲餐其中一個小食。。就係個可樂餅。。可樂餅原來係無可樂但有好多蟹肉👍🏼👍🏼食落去加埋沙律醬眼超滿足😋😋我就叫咗 銀。銅 呢2個餐。。佢啲份量可以滿足到兩個人SᕼᗩᖇE食。。是我最想就係試佢嘅晚餐。。啲串燒好似好正咁有機會來我一定揀食夜晚😋😋..🍱 銀紫菜飯牛肉壽喜燒蟹肉可樂餅唐揚炸雞枝豆🍱豬骨湯烏冬牛油帆立貝黑松露芝士炸蝦芝麻八爪魚雞皮餃子..📍 鐵堂 (佐敦)佐敦白加士街127號地舖..@ironyakiniku ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foods
唔係去睇醫生都少出佐敦😏
去到又點會唔搵下好野食~
經過見到間日本嘢門面好似幾靚咁。。
咁就俾佢吸引咗走咗入去食個ᒪᑌᑎᑕᕼ喇。。
食個普通嘅ᒪᑌᑎᑕᕼ諗住平平哋食佢啲SET😏
仲以為一般般。。但個份量啱啱好要有有小食,仲要好好味。。
可樂餅原來係無可樂但有好多蟹肉👍🏼👍🏼
食落去加埋沙律醬眼超滿足😋😋
我就叫咗 銀。銅 呢2個餐。。
佢啲份量可以滿足到兩個人SᕼᗩᖇE食。。
是我最想就係試佢嘅晚餐。。啲串燒好似好正咁
有機會來我一定揀食夜晚😋😋
牛油帆立貝
黑松露芝士炸蝦
芝麻八爪魚
雞皮餃子
📍 鐵堂 (佐敦)
佐敦白加士街127號地舖
@ironyakiniku
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#ironyakiniku#yakiniku#jordan#jordanfood#jordancafe#japanesefood#佐敦cafe#佐敦美食#鐵堂
🍱 豬骨湯烏冬 牛油帆立貝 黑松露芝士炸蝦 芝麻八爪魚 雞皮餃子
🍱 銀 紫菜飯 牛肉壽喜燒 蟹肉可樂餅 唐揚炸雞 枝豆
🍱 銀 紫菜飯 牛肉壽喜燒 蟹肉可樂餅 唐揚炸雞 枝豆