呢間越式牛肉粉專門店最近係佐敦開左新分店,餐廳主食方面係食牛肉湯河或者撈檬,唔想食麵嘅話都可以揀越式油香飯,另外仲有唔同嘅越南小食同埋青木瓜沙律🥗**********<火五火車頭牛肉粉> $62黎到緊係要叫返一碗牛肉粉,今次叫左火車頭牛肉粉,即係有齊所有餸,包括生牛肉、熟牛肉、和牛牛丸同埋扎肉!碗粉嘅份量超級足料,男仔食嘅話都好飽,如果係好食得嘅話,仲可以免費加底嫁🙈最值得推介係和牛牛丸,一咬落去勁香牛油味,仲有爆汁嘅感覺,如果鍾意食牛丸嘅話真係要去試下😍**********<香茅豬頸肉撈檬> $58另外仲叫左碗撈檬,檬粉、青瓜紅蘿蔔絲同埋豬頸肉嘅份量都好多,最重要係加埋魚露酸辣汁!**********<手作大蝦米紙卷> $38<火五特式鳳爪> $22每舊米子卷都好飽滿,起碼食幾啖先食得曬,幾鍾意塊米紙好煙韌嘅口感🥒米紙卷同埋鳳爪額外再點下枱面嘅魚露酸辣汁,味道會更加出🙌🏻

<火五火車頭牛肉粉> $62

火五火車頭牛肉粉