3天前
最近天氣越嚟越凍,打邊爐就真係啱晒啦😙今次我哋就去咗佐敦嘅鍋霸食佢哋嘅台式火鍋🍲佢哋嘅位置又方便,選擇都好多🥰仲有泊車優惠!🚗佢哋嘅台式湯底有成20款咁多🤣我哋日日都想試,最後就加咗$48轉佢哋嘅鴛鴦湯底😆我哋揀咗藥膳沙茶雞配麻辣蕃茄牛肉肉唰唰鍋😗佢哋有好多種唔同嘅火鍋配料🥰可以透過手機落單,想要幾多就幾多😍上菜嘅速度都好快!除咗火鍋店之外,出面都仲有好多多種唔同嘅飲品🍸凍熱都有,相當細心😋🐮 美國牛肩胛肉油花好靚好均勻✨牛味好重!淥一淥就食得😗我哋encore 左好多碟!🤣🐷西班牙伊比利亞黑毛豬豬肉肥瘦適中😙會太肥膩,食落口都好滑身!🍡手工三寶丸鍾意呢度除咗有唔同嘅台式丸之外,最特別莫過於係佢哋嘅手打丸😎仲要有好多唔同種類添,誠意十足😚🦀八吋長蟹柳棒呢度嘅蟹柳棒,唔係平時嗰啲蟹柳咁簡單😋仲要係勁長嘅八吋長蟹柳😍吸收晒湯底嘅精華佢哋仲有好多唔同種類嘅海鮮可以選擇㗎!除咗海鮮之外,佢哋呢度最特別嘅就係每台會附送四包Shake Shake粉😆俾我哋可以加埋花枝丸同埋鹽酥雞嚟食🌈
🐮 美國牛肩胛肉
🐷西班牙伊比利亞黑毛豬
豬肉肥瘦適中😙會太肥膩,食落口都好滑身!
🍡手工三寶丸
🦀八吋長蟹柳棒