大學時間唔中都有去Bar 飲嘢,今日約咗位大學朋友聚舊,佢介紹我嚟到呢個久違既地方。呢度有包場及包房服務,仲可唱k及燒烤,啱晒開party。點咗d 野食同飲品一齊慢慢傾吓計,聽吓歌,仲可以去出邊掟飛鏢。我哋今晚冇飲酒,叫咗啲冇酒精飲品。估唔到呢間bar嘅食物好ok,絕對可做食店。黑椒牛扒肉質唔嚡,7成熟。我哋配腐乳汁,都幾特別。本身牛扒好夠味,黑椒味幾香,個人覺得好味。蒜蓉牛油燒蠔一碟4隻,蒜蓉牛油好香,外觀非常吸引,連同蠔一齊食,香口美味,$68 有四隻,性價比幾高,不過有隻蠔就細左d。燒虎蝦配泰式醬d蝦好大隻,燒得好正,聞已經好惹味,蝦殼上邊有少少椒鹽,好香口,肉質爽口彈牙,唔點醬都好美味,價錢都合理。燒冬菇舖滿蒜蓉,有6隻冬菇,燒得唔會乾,性價比來講係最抵食。炸魚薯條好大份,炸魚3大件,薯條份量都好多,不過最驚喜係完全冇油,張紙都係完全冇油嘅,食落去又有香味,個人最喜歡嘅就係呢一度。炸魚粉漿好薄,魚肉好厚身,啲魚肉係好Juicy,一啲都唔乾。蕃茄肉醬意粉肉醬比較少,炒意粉比較乾身,但都簡單好味,份量都係一人份量,我哋2個share 啱啱好。我地2個都冇飲酒好耐,叫咗冇酒精飲品。一

黑椒牛扒

蒜蓉牛油燒蠔

燒虎蝦配泰式醬

燒冬菇
舖滿蒜蓉,有6隻冬菇,燒得唔會乾,性價比來講係最抵食。

炸魚薯條

蕃茄肉醬意粉

我地2個都冇飲酒好耐,叫咗冇酒精飲品。一個fruit punch, 一個Homemade Lemonade, fruit punch 調味酸甜剛好,幾好飲。Lemonade 就正正常常,少少酸略嫌唔夠汽。
慢慢響度食吓嘢,坐下飲吓嘢都幾舒服。