今日去開何文田發現呢間裝修雅致嘅cafe 就入去食咗個brunch😆估唔到又幾驚喜💞-------⭐ 廚師卡邦尼精選意粉($88)餐廳食物由Chef Luke 主理😆我點咗佢嘅招牌卡邦尼意粉😊上檯嘅時候廚師仲特別向我介紹佢嘅卡邦尼意粉唔同巿面上嘅會加咗忌廉汁 而係用咗巴馬臣芝士同雞蛋調出醬汁💞意粉賣相好靚 仲有溫泉蛋喺上面💞食落蛋香好濃好creamy 沾滿晒每條意粉 啖啖都好滿足!意粉都煮得剛好 有咬口👍😆-------⭐熱情果洋甘菊凍茶($40)熱情果嘅味道好fresh好好飲😆😂洋甘菊嘅味道小編就唔係太飲得出 因為熱情果嘅味道真係太香🙈大熱天時飲好適合!❤-------總括黎講呢間小店幾有心思😆食物質素都幾高😊而且用餐環境舒適好chill 一個人靜靜地食下野都係唔錯嘅選擇❤-------價錢:$40-$88-------評分(10分滿分)賣相:8味道:9性價比:8回頭率:7-------餐廳資料名稱:Cafe Fresca地址: 何文田佛光街80號何文田廣場3樓317A-B號鋪前往方法:何文田站A3出口
-------
廚師卡邦尼精選意粉($88)
-------
⭐熱情果洋甘菊凍茶($40)
價錢:$40-$88
-------
評分(10分滿分)
賣相:8
味道:9