2024-01-15 458 瀏覽
今日韓流襲來,食咗小熊貓嘅韓式外賣,真係覺得好有驚喜啊!🐼🍛🤩 一落口嘅二人餐,炸雞香口得嚟唔肥膩,隻雞啖啖肉,啖啖惹味,真係脆到我心花怒放咁。搭住蜂蜜芥末醬,呢個配搭真係幾撩味呀,又甜又辣,激起我嘅味蕾!😋韓式飯卷系列,原味蟹柳飯卷包裹得好實在,飯爽滑,蟹柳鮮甜,充滿海鮮嘅清新味道,真係難抵擋!同埋嗰班熱辣辣嘅炸物,當中仲有個意外嘅驚艷 — 韓武鮮魷魚,魷魚新鮮彈牙,韓式獨有醬汁,一嗌就沉醉其中。🦑講到拌飯,牛肉真係爆炸多,每一啖嗌落去都咁滿足,同事一致讚好。食物包裝得好精緻,仲有個小熊貓logo,超級可愛。飲品就唔洗多講,凍飲搭暖胃食物,正!總括嚟講,今次小熊貓外賣體驗唔錯,份量足夠,味道上乘,值得再嚟!👍🏻😍🎉