第一樣我地坐2張4人枱拍住,叫咗個火鍋,一到時,侍應已經想將火煱同GAS爐放係1歲幾嘅小朋友前面,我叫住佢先放係我地大人果邊。呢樣好小事 但想交代下侍應有求奇第二樣! 想分享嘅重點。我個人擰左邊夾嘢比屋企人時 夾果陣都未有杯熱嘢係我枱面,但係我一擰返轉頭就倒瀉咗成杯嘢! 衫同裙同對鞋都濕曬仲要係熱嘅!侍應妹妹,叫你放個火鍋係我地果邊 都唔係是但擺完就算嘛 枱面嘅嘢隨便亂塞 無啦啦隊杯熱嘢係我睇唔到嘅位? 成件事同我企起身你拎走張凳有咩分別呀?唔想影響屋企人心情所以繼續食。都無叫佢地沖返杯嘢 只係埋單時同個貌似經理嘅人講返 可能太客氣 佢勁hea勁唔想理 講咗句唔好意思 話無事就好。眼神都幾乎無 就繼續做自已嘢成杯熱嘢倒落嚟!我仲大住個肚 成身濕曬 無事就好?無事只係客唔追究喳 咁樣倒瀉杯熱嘢都想話唔好發脾氣 唔好嚇親侍應呀妹 結果走時成肚氣我認黑仔 有無負責人睇到呢一段 真係同你地同事講返小心啲啦😤
第一樣

第二樣! 想分享嘅重點。