(非會員)
今晚放工之後去左東京一番食飯,好耐之前都食過都唔錯,選擇再試,點知差到難以形容,特別係侍應態度差&衛生程度勁差。我地order左一個定食2人餐,所有食物都放左係一隻木船上,之後有隻蚊滋仔係碟野度飛(可能季節問題,間鋪好多蚊滋仔),飛過d三文魚&螺肉,跟住我好細聲叫個侍應同我換左三文魚&螺肉就算,船上其他食物唔使換,倨侍應都見到隻蚊滋仔仲未死,留左係碟螺肉度。等左一陣,一個男侍應話已經幫我換左成隻船,本想放心繼續食,點知俾我發現除左螺肉,其他食物都無換過,因為我之前趺左少少 wasabi係三文魚上面,換左之後仲有,所以我知佢地無換其他野。之後我叫左一個女侍應幫我換左d三文魚,但佢好似唔知點處理咁,可能佢都唔知點做,then有個可能係年資高d 的女侍應夾走左我d三文魚話幫我換,但我見到佢將碟三文魚俾返廚房,之後俾返三件俾我,但我已經唔敢食啦,因為我對呢度ge食物無左信心,好驚佢會用返同一碟,所以食左其他野,無食三文魚,但味道麻麻,不及之前食ge燒烤好味。換完之後,我見到d侍應昅住我地,完全不滿意,令我成餐飯都食得好唔自在,我覺得一間餐廳ge服務態度﹑衛生環境&食物質素都咁差,根本唔值得再一
換完之後,我見到d侍應昅住我地,完全不滿意,令我成餐飯都食得好唔自在,我覺得一間餐廳ge服務態度﹑衛生環境&食物質素都咁差,根本唔值得再一試呀﹗
2009-04-22