餐廳: 咖啡園
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2009-04-29 12 瀏覽
見有幾百蚊coupons,中午開完例會就去試吓。到達餐廳,雖然感覺冷清,但發覺多數人都係食佢嘅自助午餐,今次我地對自助餐唔特別感興趣,試吓佢地a la carte先。1. Assorted Bread - 酒店嘅麵包,絶對有酒店級水準。2. 凱撤沙律配扒大蝦 - 啲蝦已經少,仲要係過份grilled,又老又乾。啲羅馬生菜只係落莖嘅部份,葉就冇落,好似好勁咁,但係需要知道菜葉都有佢好食嘅地方,因為莖比較偏重於水份多,而且佢嘅dressing落得唔夠多而且稀,芝士直頭失去蹤影添,導致食落味道好淡。3. 扒超級三文治 Megamelt - 有燒牛肉、煙火雞肉、火腿、芝士、蕃茄,類似茶餐聽嘅飛碟。薯條用上幼身裝,沒有了外國食開粗薯條嘅口感,而本人又覺得質素不及麥當當嘅好食。材料相當豐富,但價錢貴貴,份量太少了,肚仔點頂呀,好心佢收得$180一客嘅菜式,點解份量可以少得如此可憐呢,好在係用coupon去幫襯佢,唔係就唔抵了。4. Coffee - 泡沫打得好高,完全唔會下塌。Comments: 有得選擇嘅話,我情願幫襯隔嚟,唔怪得知隔嚟冇優惠提供啦。

4. Coffee - 泡沫打得好高,完全唔會下塌。

Assorted Bread
凱撤沙律配扒大蝦