2017-09-11
之前見到有人介紹呢間隱餃世子已經好想食架啦😍鋪頭需然唔大亦都唔係好似一間正式嘅餐廳,不過食物嘅質素係好好架👍🏿呢間餐廳好好有得俾你揀薄皮同厚皮同埋重點係有得雙拼呀因為有啲鋪頭冇得俾你雙拼要你叫晒兩款😞所以呢到超加分✨我自己就叫咗薄皮同埋雙拼嘅,因為我自己本身唔係好鍾意食韭菜但想試晒兩款嘅味道比大家所以就叫雙拼啦~以我自己一個麻麻哋韭菜嘅人嘅角度佢啲韭菜味道係超級濃郁,枱上面有啲醬俾客人點,咁我自己好奇怪咁揀左芝麻醬😂因為實在太濃啊我自己唔係好接受到所以要點番啲芝麻醬分擔下😂如果大家係韭菜嘅fans就一定要叫啦!另外佢嘅白菜水餃我覺得唔需要點任何醬已經非常夠味!食落脆脆地加左啲洋蔥粒我好中意呀👍🏿同埋佢一隻嘅份量好長好大舊食落去係有少少爆餡嘅感覺超級滿足😍
我自己就叫咗薄皮同埋雙拼嘅,因為我自己本身唔係好鍾意食韭菜但想試晒兩款嘅味道比大家所以就叫雙拼啦~ 以我自己一個麻麻哋韭菜嘅人嘅角度佢啲韭菜味道係超級濃郁,枱上面有啲醬俾客人點, 咁我自己好奇怪咁揀左芝麻醬😂因為實在太濃啊我自己唔係好接受到所以要點番啲芝麻醬分擔下😂如果大家係韭菜嘅fans就一定要叫啦!
另外佢嘅白菜水餃我覺得唔需要點任何醬已經非常夠味! 食落脆脆地加左啲洋蔥粒我好中意呀👍🏿同埋佢一隻嘅份量好長好大舊食落去係有少少爆餡嘅感覺超級滿足😍