2021-07-02
今日去咗屋企附近間Outback食個午餐,呢間野都算多人,不過好彩等咗一陣就有位!之前食過幾次都係食豬肋牌,所以今次諗住試吓啲新嘢!🍄黑糖麵包🍄好食指數:🌟🌟🌟🌟🌟食物介紹:唔使講係人都知,Outback最出名嘅就係呢個任食任添嘅黑糖麵包!每次攞嚟嘅時候都係熱辣辣、又香又鬆軟!以前就試過同朋友兩個,結果食咗三個黑糖麵包!最後正餐就食唔落啦!正正正!🍄加拿大全天然無激素黑毛豬肉眼扒🍄好食指數:🌟🌟🌟🌟食物介紹:開頭俾個侍應問我,要幾多成熟!俾佢嚇一下,冇諗過豬都可以要幾多成熟😂!結果選擇要咗8成😎。嚟到嘅時候,因為有兩塊, 一塊就啱啱好,另一塊就比較生,我估只有六七成!啱啱好嗰塊非常好食,一啲都唔鞋!另外生果塊反而比較難咬開!當然仲有啲驚啦!😭🍄燒雞肉芝士夾餅🍄好食指數:🌟🌟🌟🌟🌟食物介紹:開頭睇個餐牌,諗住麻麻哋,細細碟。點知嚟到有驚喜!件夾餅好大份!仲有好多芝士同埋雞肉!好好食!下次可以再encore !#食野最重要#享受美食的過程#食物正能量#好食#美食#美食攝影#Hongkongfood#hkfoodie
之前食過幾次都係食豬肋牌,所以今次諗住試吓啲新嘢!
🍄黑糖麵包🍄
好食指數:🌟🌟🌟🌟🌟