2019-06-27 302 瀏覽
話說之前睇到好多唔同嘅人講過話呢一間片皮鴨放題好抵食好好味,我就決意同男朋友過來試下,本來想book 6:00pm時間但係full, 最後就改咗食八點幾果一轉⋯⋯去到個商場上到去,見到一堆人企喺度,都唔知邊度打邊度,帶位又混亂,等左起碼超過15分鐘先入到去,入去一望個格局,其實已經唔多開胃,一碟碟擺晒喺度自己夾,啲人夾好多同埋都好污糟,整到周圍都係,睇見都唔想食入座每人都贈送一份鮑魚花膠,唔算好食,冇乜味⋯⋯我哋攞咗一啲小食,醉蝦醉雞,但係可惜冇乜酒味,唔香⋯⋯ 之後再拎東玻肉,一試,唔淋,失望! 再拎埋其他熟食,真心no good之後叫左即蒸小籠包,呢個叫做還可以,唔算難食重點就係片皮鴨,出面寫住每人限取幾多件,個其實實際冇人理,片皮鴨尚算可以,因為流量快,夠熱,但超油,食完幾件已經滯左,千祈唔好同人氣店比,因為冇得比飲品方面,任飲汔水豆漿,不過不失唯一可讚係d樓面姨姨,態度好好不過埋單HKD270 1位,貴,但唔值,唔值呢個價

之後叫左即蒸小籠包,呢個叫做還可以,唔算難食

飲品方面,任飲汔水豆漿,不過不失

唯一可讚係d樓面姨姨,態度好好

不過埋單HKD270 1位,貴,但唔值,唔值呢個價
2019-06-08
15 分鐘 (堂食)