2016-04-26 1541 瀏覽
距離地鐵站都真係有成10-15分中既路程~第一次行唔識仲兜多左幾個灣咁~建議如果係路痴既你最好約埋朋友一齊係地鐵站出發=)聽友人講係新開既  入到去環境好大  設計相對比較多大枱 可惜D凳冇得’ 挨’ ~我呢D懶人唔太習慣 ==“張凳下面係個籃~ 非常方便女士可以放手袋!我地一行8個女仔,叫左兩個三人份量既炒雞~一辣一唔辣~ 我第一眼見到就話得8個女仔邊會食得哂! 但可能個鍋比較淺~~份量冇想像中咁多! 其中驚喜既係佢個薯仔~我開頭以為係白蘿蔔就冇食到~ 大家知左係薯仔之後竟然個個搶薯仔唔搶雞 ==“叫左個海鮮蔥餅 ~~um,,, 都幾多海鮮仔既~不過得六階~><“仲有豆腐湯啦~~朋友話幾好食~~都係最快清哂既!當然唔少得炸雞啦! 份量呢個就真係多! 味道都好正! 啖啖都係肉~~哈哈~唔知係環保定咩原因  呢間餐廳冇餐紙墊枱  平時D骨通常放係餐紙到  但呢到佢會就會有個小型垃圾桶咁比客人擺骨  我地就傳黎傳去  下次建議佢咁多人應該要比多個==‘食完哂之後 執哂枱 侍應會好貼心咁俾濕紙巾 同埋每人一粒啫喱糖=] 唔錯!

我地一行8個女仔,
仲有豆腐湯啦~~朋友話幾好食~~都係最快清哂既!