2024-09-01 83 瀏覽
Lost stars之前喺大角咀店嘅時候已經好受歡迎. 更係少數有live Band表演嘅餐廳🎤最近搬嚟K11 Art mall. 裝修一貫維持之前嘅風格. 迷人嘅燈光配上醉人嘅音樂.型格得嚟好舒服. 依然有live brand嘅舞台. 逢星期五六日就會有live show. 可以嚟享受一下充滿音樂嘅週未聚會首選一定要叫佢嘅dinner set. $288就有餐湯、牛扒同埋紅酒. 真係好抵食餐湯係南瓜湯. 香甜濃厚牛扒係8安士烤新西蘭肉眼. 5成熟焦香嘅外表包住粉嫩嘅肉質. 肉味濃郁底下嘅日本南瓜亦都烤得好香甜🍴日本刺身帶子雙色麵雙色意粉掛汁有咬口. 明太子忌廉汁香濃惹味. 加埋蟹籽口惑更豐富日本帶子輕輕煎香兩面. 鮮嫩香甜🐟香煎比目魚柳魚皮煎得香脆.魚肉嫩滑帶有淡淡奶香味令人一啖接一啖食唔停下面嘅華爾道夫沙律新鮮爽脆高質嘅嘢食伴隨着輕快舒適嘅音樂. 令到我喺放工之後享受到一餐舒快嘅晚餐相信有live music表演嘅時候氣氛會更加好. 我會週末再嚟感受一下呢度嘅氣氛🎶

餐湯係南瓜湯. 香甜濃厚
牛扒係8安士烤新西蘭肉眼. 5成熟