2021-12-30 199 瀏覽
唔知有冇人同我一樣都係非常之鍾意食 日式嘅嘢食 身為一個日本通成日都會喺香港搵唔同嘅日式餐廳食 今次就嚟到呢間我認為非常之用心做嘢嘅小店 地方睇落去唔係話好多 不過就風味好濃沃 真係好似去日本咁 呢個環境舒服程度我覺得真係好好呢度係可以睇到廚師係鐵板燒上面工作 我幾鍾意呢個感覺活鮑魚仔 $68嘢食方面首先就叫咗呢一個活鮑魚仔 呢個真係啖啖肉 好好食 而且價錢亦都好平 一啲都唔貴 如果你睇到廚師嘅烹調 就知道物有所值花螺 $248呢一個花螺 份量好多 我自己覺得可以要一個 咁就可以同朋友一邊傾計一邊食 味道係好開胃 我哋最後都叫咗 清酒配合日本和牛薄燒 $128呢個真係高技術嘅嘢食 原因係因為佢會將日本和牛 砌得好薄 然後再落去燒 但係又唔破皮 呢個其實相當之後 功夫 出到嚟嘅感覺 係一種好特別嘅感覺 但係亦都食得出牛肉味道

呢度係可以睇到廚師係鐵板燒上面工作 我幾鍾意呢個感覺

活鮑魚仔 $68