2022-08-17 1485 瀏覽
「酉是酉胡」每次經過都覺得佢個名好古怪,好似將個字拆開左咁,完全唔識讀,不過一見就會記得佢,太特別。因為個名好怪所以一直無試,今日無啦啦想試下🤔基本上食物既相都幾吸引。$58一個餐包埋台飲其實都ok抵食。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯咸香乾拌麵刀削闊麵 配台風鹽酥雞 $58實物無張相咁靚,不過睇落都唔差既。個撈麵味道ok啦,正常味無咩驚喜,個雞炸得幾好。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯台南擔仔麵拉麵 配鹽酥花枝丸 $58擔仔麵個湯有少少似雲吞麵個湯底?!拉麵係拉麵味🤔正常普通不過不失。個花枝都係普普通通咁。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯跟餐野飲茉香珍珠奶茶(凍)少甜原味珍珠奶茶(凍)跟餐係細杯,想要大杯可以加$3。我覺得細杯呢個份量剛剛好,唔錯。好少跟餐珍珠奶茶唔洗加錢,讚茉香珍珠奶茶 🧋好味,值得推介茉香個味係我中意既茶底,珍珠軟硬甜度剛好,不錯原味珍珠奶茶 🧋我個人唔太欣賞,因為茶底用左錫蘭紅茶,個人唔太中意錫蘭個味做珍奶,所以麻麻地。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯整體黎講附近無咩台灣餐廳,想坐低食下台灣野飲台飲都係唔錯既選擇。味道唔差只係無咩驚喜,正正常常咁,價錢都ok抵食,都可以有下次,茉香珍珠奶茶幾好。不過鋪位細左啲,啲位迫迫地咁。

咸香乾拌麵刀削闊麵 配台風鹽酥雞 $58

台南擔仔麵拉麵 配鹽酥花枝丸 $58

跟餐野飲
茉香珍珠奶茶(凍)少甜
原味珍珠奶茶(凍)

茉香珍珠奶茶 🧋好味,值得推介

茉香個味係我中意既茶底,珍珠軟硬甜度剛好,不錯

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

不過鋪位細左啲,啲位迫迫地咁。

以下係餐牌:

• 茉香珍珠奶茶