2023-04-01
今日嚟到沙田行街 媽咪想食牛扒 見呢間都幾多人食又坐得幾舒服 就同佢坐低咗二人餐澳洲M5和牛肉眼扒$698包自家麵包、餐湯/沙律、頭盤、飯/意粉、雪糕同咖啡/茶頭盤-煙三文魚脆片睇個樣都知唔係好掂😂可能食煙肉蘆筍仲好啲😌揀咗餐湯同沙律各一 沙律就普通沙律菜加少少芝麻醬 餐湯就係椰菜花湯 喺出邊比較少餐廳有呢個 都幾好味 又唔會太稀 自家麵包都幾好食熱辣辣嘅 三文魚忌廉意粉伴明太子及三文魚籽呢個超好食😙十分推介 勁多醬 完全包住成個意粉個味又好濃 三文魚籽都比得好多🤓和牛肉眼扒無想像中咁出色 係比平時嘅牛扒淋身一啲 佢下邊有幾件焗過嘅薯仔 不過上網睇其他評論 人哋嗰啲大塊好多 可能我哋食嗰陣時就收工所以比咁細塊我地 呢點就唔係咁好個職員話本身單嗌呢個和牛扒好似都要$500 如果嗌嘅話真係唔係幾抵 二人餐有咁多嘢就可以試吓最後有兩杯雪糕
二人餐
澳洲M5和牛肉眼扒$698
包自家麵包、餐湯/沙律、頭盤、飯/意粉、雪糕同咖啡/茶
頭盤-煙三文魚脆片
睇個樣都知唔係好掂😂可能食煙肉蘆筍仲好啲😌