2008-01-10 120 瀏覽
朋友於N個月前已經介紹過話好好食既麵店,1月2日終於有機會嚟試下!我叫咗個水餃魚麵($22) , 加$5 要多碟芥蘭全走,佢個湯底一定係魚湯嚟架! 又真係幾得喎!!水餃有四粒, 唔錯, 皮超簿, 魚麵食得出唔係cheap 貨, 幾彈牙,魚湯夠味, 完全唔駛再落調味料(請最好唔好加辣椒油影響原味),最鍾意佢有唔少西生菜做底, 可以食多啲菜嘛~~至於個芥蘭亦不過不失。老公就叫咗碗「牛腩魚麵」($22,), 試咗少少, 都幾好味喎~~ 另外加$5 要咗碟魚皮, 魚皮就反而唔夠好味, 硬咗少少,不過果碗湯仍然係魚湯, 正!!老公就話麵太少, 可能對男仕或唔鍾意連湯飲既人仕嚟講會唔夠食,但對女仕嚟講就絕對夠食!! 呢間嘢真係得得哋喎!! 下次再嚟食過其他嘢先~~