2022-09-12 425 瀏覽
之前特登同朋友去荃灣試呢間 Cafe......其實係荃灣西站出。。。都要行一段路。。。感覺有 d 遠!🤣🤣🤣閒日下午去。。。人流不算太多。。。去到不用等位!✌✌✌Cafe 不算太大,有點焗束感。。。假日應該要等位。。。叫我們叫了個 Carbonara, Espresso Tonic, Chicken Breast & Fruits,當然仲有 Dutch Baby Pancake 啦!其實食物整體都幾好味!但我特別要讚吓個雞胸沙律嘅飽飽。。。外脆內軟。。。正!同埋雞胸配生果嘅感覺比較 fresh ,啱晒女生嘅口味。。。唔駛成日食 All Day Breakfast 都要食炒蛋同三文魚咁悶同 heavy 咁!🤣🤣🤣所以雞胸生果完全是我杯茶。。。個 Dutch Baby Pancake 外脆內軟,加埋 d berries 嘅醬,酸酸地,不太膩,本人都覺得非常好味!!!經過會再去!
閒日下午去。。。人流不算太多。。。去到不用等位!✌✌✌
Cafe 不算太大,有點焗束感。。。假日應該要等位。。。

Chicken Breast & Fruits,

當然仲有 Dutch Baby Pancake 啦!

所以雞胸生果完全是我杯茶。。。

經過會再去!