2021-08-17
正宗日本餐廳🇯🇵設有兩個獨立房間 私隱度高適合包場✨環境舒服優雅 長廊以經典日本風格設計 趟門加入和風畫作🌁店內有2個來自日本既米芝蓮星級大廚出馬~選用日本時令季節食材😎由日本豐洲市場新鮮直送香港✈️ Tsubaki Omakase$2,380 /每人 另需加一(Appetizer, Sashimi, 12 pcs of Sushi, 3 Special Dishes, Japanese Omelette, Miso Soup and Dessert)Appetizer - コーンスープSpecial Dish - かき (牡蠣)好巨型既🦪蠔肉清甜有口感 果然係日本🦪!!Special Dish - 紫海膽Dishes variations depend on seasons and stocks🗻初次品嚐紫海膽比起一般海膽 🤤味道更鮮甜 有種出類拔萃嘅感覺 好幸福😍アカマイ (赤身)正宗江戶前壽司🍣赤身肉質實而有咬口 正🤩カスゴ (春子鯛)較少係香港既壽司店見到🙈而我每次去日本都係必點既🍣春子鯛為日本真鯛的幼魚🎏コハダ (小肌)油脂豐富既刺身 肉質相當鮮嫩 推薦😋白エビと雲丹
設有兩個獨立房間 私隱度高適合包場✨
環境舒服優雅 長廊以經典日本風格設計
趟門加入和風畫作🌁
店內有2個來自日本既米芝蓮星級大廚出馬~
選用日本時令季節食材😎由日本豐洲市場新鮮直送香港✈️
Appetizer - コーンスープ
Special Dish - かき (牡蠣)
好巨型既🦪蠔肉清甜有口感 果然係日本🦪!!
Special Dish - 紫海膽
味道更鮮甜 有種出類拔萃嘅感覺 好幸福😍
アカマイ (赤身)
正宗江戶前壽司🍣赤身肉質實而有咬口 正🤩
カスゴ (春子鯛)
コハダ (小肌)
油脂豐富既刺身 肉質相當鮮嫩 推薦😋
白エビと雲丹