2015-01-07 815 瀏覽
因為一次機緣巧合下,得知哩一間泰國菜有外賣服務,一向開party 大家都係叫開pizza,kfc甘,食到悶,所以就試下新野,叫泰國菜,叫左個10人份量既餐。我地是預早了三天order的,並約好了送外賣的時間,外賣準時到達,並將冷、熱盤分開,照顧周到。特別值得一讚菜式1)泰式炸蝦片 - 好脆口, 會食上癮的, 可點咖哩一起食 , 好好食!(2)泰式札肉沙律 - 札肉本身自己有少許咸咸地 , 再配上甜、酸、辣味既沙律汁, 超正! 味蕾一次可以食到甘多味道, 超推介!(3)泰式青咖哩雞 - 一定要試, 雞是嫩滑的, 青咖哩好正, 因為本人超喜愛食辣, 簡直係無辣不歡 , 所以也是超推介!(4)泰式炒金邊粉 及 沙嗲串燒 ,也不錯, 值得一試。總結來說,這個價錢合理,份量也合適,食物質素不錯,下次有機會開party會再order哩間外賣。
因為一次機緣巧合下,得知哩一間泰國菜有外賣服務,
所以就試下新野,叫泰國菜,叫左個10人份量既餐。
我地是預早了三天order的,並約好了送外賣的時間,
外賣準時到達,並將冷、熱盤分開,照顧周到。

特別值得一讚菜式:
(1)泰式炸蝦片 - 好脆口, 會食上癮的, 可點咖哩一起食 , 好好食!

(4)泰式炒金邊粉 及 沙嗲串燒 ,也不錯, 值得一試。

2014-12-31
外賣送餐