2024-12-22 821 瀏覽
今晚難得約到3個朋友出來,決定去好多人話好食的牛站打邊爐!揀左2號餐:美國極黑和牛片放題,價錢相宜,食2個鐘。湯底有2x種,真係好多。我覺得要揀麻辣先正,突出肉的味道!而且呢度可以鴛鴦鍋,甘就揀個豬骨湯+麻辣。不過麻辣湯BB辣都好辣~~套餐肉類可以揀美國極黑和牛SRF、美國安格斯牛板腱、美國肩胛肉,羊肉。牛肉薄切打邊爐好爽有牛味。同埋超大塊。牛舌爽脆都推薦。幾欣賞海鮮有多款,海蝦、沙白、海參、花膠、魚片、帆立貝,海蝦同帆立貝好得。朋友推薦乳鴿、話脆皮香口,都真係幾好食。自助區有熟食及醬料,好多丸類蔬菜、水果。飲品櫃包蘿萬有!推薦珍珠奶茶,茶底好滑同珍珠好軟糯。雪糕有Haagen Dazs,而且有三隻味。柚子味好食。第一次食呢間,係幾高質,難怪7點未夠,已訂位既都已經排長龍入!仲有好多人walk-in等位。
朋友推薦乳鴿、話脆皮香口,都真係幾好食。
自助區有熟食及醬料,好多丸類蔬菜、水果。
飲品櫃包蘿萬有!推薦珍珠奶茶,茶底好滑同珍珠好軟糯。
雪糕有Haagen Dazs,而且有三隻味。柚子味好食。