2005-07-08 6 瀏覽
前幾日同朋友補祝生日,無意中0係呢度見到呢間餐廳都唔錯,所以去試.中環唔熟路,同朋友行左一陣都唔見,仲以為間野執左,後尾要打電話去問先知,真係要上到好上先到.一入去個氣氛就好romantic,感覺幾舒服,略嫌燈光暗左少少.間餐廳係做set gei,有3款揀,叫左最basic gei 2個appeitzers,soup,2個main course,dessert,$148加一,唔算好貴.野食黎得好快,整體黎講都幾好味,試左佢d煎蠔同焗蠔,好大隻,我覺得煎蠔好味d!野食唔算話好大碟,但以佢成個set gei份量黎講算ok,因為食完兩個appetizers再加個湯其實都有d飽,好有可能會導致食唔哂個main course.本來dessert想試火焰雪糕,不過佢話今日無,有d失望.最後都只係叫左個tiramisu同朱古力餅.tiramisu係coffee liqueur,lady finger同mascarpone cheese分開上,朋友唔知點食,但都ok.朱古力餅就有d過硬,味道普通.間餐廳唔算好多人,服務都唔錯.仲有一開始送黎gei芝士包熱辣辣,幾好味.呢間餐廳整體都唔錯,價錢又唔係貴,

間餐廳唔算好多人,服務都唔錯.仲有一開始送黎gei芝士包熱辣辣,幾好味.呢間餐廳整體都唔錯,價錢又唔係貴,見到佢有好多幾新鮮gei菜,e.g.lamb chop配咖啡忌廉汁等,其實都幾適合情侶黎.有機會我都想再黎一次.