2024-04-14 152 瀏覽
平時好少會打評價,除非間餐廳質素奇差或者極好,豚本家屬於後者。食物質素幾好,價錢正常,而家香港食飯呢個價錢不過不失,最值得一提的是員工的服務態度非常好!由落單、上菜、收銀三個唔同的員工都好好招呼,我地叫左個燒牛肉定食,唔係好識燒搞到痴哂底,員工主動過來(我地坐最入面位置)話俾我地知應該點燒才是對的同埋換個新鐵板俾我地。之後見我地食完就好快來收野,以為催我地交枱(香港飲食業文化係咁….分秒必爭),但係佢叫我地慢慢坐,跟住飲埋杯野就去埋單啦,原來出面其實係有人等緊位既,呢一點真係抵讚👍🏻👍🏻 到埋單收銀員亦滿面笑容問我地用餐感想,令我一度以為我唔係身處香港😆😆 我想講香港咁既市道大家應該要好好珍惜呢d咁有心做既餐廳,所以專登上來打咁多字。

2024-04-13