2021-12-31 36 瀏覽
值得支持嘅小店🧡cafe係以白色為主,簡單舒服,座位只有十幾個,店員非常友善~ 估唔到鋪頭細細,但係打開menu好多選擇,最後我哋都係叫咗兩個set dinner😳❃ 牛油果醬蟹肉忌廉燉飯配溫泉蛋 $123聽個名就知好rich好creamy,珍珠米軟硬適中,牛油果同蟹肉味道都好夾,雖然佢嘅賣相可能平平無奇但係味道出色🥰上枱係熱辣辣,可以望到廚房即叫即造🥳 ❃ 千島海鮮薄餅 $108pizza係薄底,好似餅乾咁脆脆哋,唔會太飽肚😛啲醬同配料都鋪得有心機,有蜆肉、墨魚、帶子、蟹籽、菠蘿同洋蔥~(帶子唔係太食到🤣)雖然海鮮好細粒,但都夠味,唔會有雪藏味,配埋千島醬酸酸甜甜,好快食曬!❃ 晚餐配是日餐湯,當日係磨菇湯,係真材實料全部都係菇打出嚟嘅,黑椒味有少少辣,但就係只係微溫😣❃ 益力多梳打 (跟餐減$16)$14好清新,益力多味夠,底下有片檸檬,估唔到又幾夾!☺️下次嚟荃灣都會想再嚟,價錢合理,質素不錯嘅良心店👍🏻

❃ 牛油果醬蟹肉忌廉燉飯配溫泉蛋 $123

❃ 千島海鮮薄餅 $108

❃ 益力多梳打 (跟餐減$16)$14
好清新,益力多味夠,底下有片檸檬,估唔到又幾夾!☺️

下次嚟荃灣都會想再嚟,價錢合理,質素不錯嘅良心店👍🏻