2019-07-28 11 瀏覽
burgerman應該好多人都食過, 雖然分店唔多又鋪仔細細, 但係佢既burger都幾出色! 今日晏晝落左深水埗買野, 就順便過左黃金對面食啦。天氣好熱, 依間分店入面幾個坐位已經坐滿左, 門口放左兩張枱, 唯有坐住先, 好彩既係個位係太陽曬唔到既。叫左個classic cheese burger, 太熱唔想食咁多野所以無跟餐, 如果唔係加廿蚊就有汽水同埋可揀薯條薯格or沙律, 當然仲可以加錢加額外配菜啦。好快就有野食, 漢堡肉上鋪滿半溶車打芝士, 漢堡包皮軟熟加上黑白芝麻, 賣相係吸引既依個classic burger既size係我可以一口咬哂咁多層既, 厚厚既漢堡肉下面夾住蕃茄同我最愛既紫洋蔥, 經典漢堡就係咁簡單配搭而又咁美味漢堡肉一如以往既juicy, 可以見到漢堡肉既肉汁, 煎得岩岩好雖然有時indoor full左就要坐outdoor,夏天黎講係熱左d, 但係鋪仔細細一直保持住好既品質既食物, 絕對係值得支持既小店

2019-07-27
午餐