2023-01-12
放假當然要食餐好🥹 慰勞一下平日辛苦工作既疲勞身心😭 依間成日食但都係第一次寫食評🤓✨02厚切芝士豬扒蕃茄沙律菜漢堡包 配 蜜糖芥末蕃薯條 $108厚切果然係厚切, 差d 一淡咬唔哂😂, 肉質都腍身, 芝士&醬汁都份量適中, 加埋厚切蕃茄, 食得津津有味😎甜甜的蕃薯, 而且完全無油膩既感覺✌🏻配搭蜜糖芥末醬🥰 滿足✨英式早午餐 $118意大利黑松露炒蛋, 黑松露豬肉腸, 挪威煙三文魚, 法國核桃杏脯包, granola 希臘乳酪, 法邊豆, 雜菌, 蕃茄好飽😂每樣都好食, 尤其係炒蛋同雜菌, 惹味😊 至於核桃杏脯包相對上無乜特別, 少少脆, 我就加炒蛋一齊食效果更好yogurt 好正🥹 上面既脆脆甜甜地, 配搭本身唔甜既希臘yogurt, 好夾🫶🏻✨冰果菜正正常常, 幾fresh環境都唔錯, 好文青感覺
✨英式早午餐 $118
✨冰果菜
正正常常, 幾fresh
環境都唔錯, 好文青感覺