2024-06-14 731 瀏覽
太好食太好飲 地方又寧靜好自然非常conscious 咁食食食,到中間先記得影相😂🥰幫襯過唔少次 食物飲品質素有保證喜歡主食簡單麵、焗薯、蛋糕、曲奇、豆腐刈包都好好味Vegan raw cake 好多人喜歡,不過我自己就一般raw cake 放返一直以嚟嘅相先🥰🙏🏻純素餐廳香港唔多,新鮮食材,加埋咁有心的setting 寧靜讓食客可mindful 細味食物 非常難得由之前到宜家見到你哋每段時間的不停改進,宜家有埋晚餐,覺得好有心經營,一定要加油🙏🏻有時可能唔少人會話純素or新鮮食材餐廳貴同細份,但其實食咗新鮮對身體好的食物落身體,真心係會改變心情、健康,冇咁多病毒壓力,其實d,洗費係返度另外係我哋的習慣,但其實係不少飲食、瑜伽perspective 裡,人係唔駛食到好肚空肚做瑜伽、冥想係更加清晰 有力🙏🏻打打下好多字 因為好想支持小店🙈
太好食太好飲 地方又寧靜

幫襯過唔少次 食物飲品質素有保證
喜歡主食簡單麵、焗薯、蛋糕、曲奇、豆腐刈包都好好味
放返一直以嚟嘅相先🥰🙏🏻

純素餐廳香港唔多,新鮮食材,加埋咁有心的setting
寧靜讓食客可mindful 細味食物 非常難得

空肚做瑜伽、冥想係更加清晰 有力🙏🏻

打打下好多字 因為好想支持小店🙈
  • Coffee