2018-08-31 545 瀏覽
週四屬於平日的晚上已經9點過後, 店內人潮開始散去, 我們有大有細四個家庭要分開一大一細枱才座得落, 食物菜式都係叫傳統潮/粵款式, 但比起食物環境才是比較令人困擾的地方係天花滴水嚴重, 差不多10-15分鐘一大滴或者幾滴咁滴落客人身上/ 頭上, 店內職員亦要頻頻用一支特製嘅加長掃把改裝嘅道具去拭去水滴, 而且滴水的地方不是一個點, 而係中庭的幾個位置, 店舖係舊年才新開張的, 明顯是天花工程出了問題現在是無法再去叫師傅回來修補了, 明白那幾天都是落雨天但有咁大間鋪客人俾緊的是正價, 地方亦非露天大牌檔, 作為店主這都可以當作無事發生是何種待客之道?? 如果不是大伙兒都肚餓實在唔會忍受這環境下進食, 食物菜式一般唔太特出亦唔太差, 份量也是一般般吧, 價位是中價, 希望店主能改善滴水問題吧, 作為客人的我想必再去機會不大了,

梅菜扣肉煲

咸雞

炸蠔餅

炸大腸

蠔仔粥
2018-07-19
10 分鐘 (堂食)