2024-12-06 65 瀏覽
📍Truefit Deli (金鐘)金鐘夏慤道12號美國銀行中心地下G10號舖近排食咗好多正嘢,係時間要清返啲健康嘢,呢度就最好不過,大部份都係新鮮蔬菜👉Chicken Breast Burrito💰$84😋😋😋😋.8/5呢個卷真係超級無敵咁多餡料,見個店員放咗配料之後我以為係擺晒,點知仲有擺到好似包唔晒咁,仲可以額外加配料,咁我就加多份蛋,睇落勁大條,原本諗住食一半就算,點知食到唔停口,食食吓就食晒成條,其實都唔會好飽,因為好多都係菜,肉嘅份量都好多,配埋個是拉差醬,真係開胃👉Roasted Chicken Leg Salad Box💰$84😋😋😋😋.7/5色彩繽紛,睇落都好吸引,個烤雞腿又正,啖啖肉,面層灑咗辣粉,仲惹味,揀咗橄欖油醋,配沙律菜就最佳選擇,酸酸甜甜,非常開胃,配埋一球蕃茄菠菜飯,唔會太多,食小小飯就夠喇👉Flat White💰$42😋😋😋😋.7/5無諗過呢度嘅咖啡都咁好飲,超香濃咖啡味,食完飲埋杯咖啡,真係一流回頭:yesyesyes!健康又好味,間唔中食吓清腸胃
📍Truefit Deli (金鐘)
金鐘夏慤道12號美國銀行中心地下G10號舖

😋😋😋😋.7/5

👉Flat White
💰$42
😋😋😋😋.7/5

回頭:yesyesyes!健康又好味,間唔中食吓清腸胃