2024-02-28 27 瀏覽
難得老公平日放假,送完阿女上校車之後我地就他他條條出去Popcorn嘆個靚早餐~見到有間Cafe環境好靚好舒服,早餐又多選擇,就揀左呢度🍽️Mocha拉花超靚,好吸睛👀咖啡味濃郁,帶有香濃朱古力味,溫度夠晒暖熱,令人好溫暖👍Latte同樣都係一杯好精緻既咖啡,拉花精心設計,令人唔捨得飲,咖啡唔會太甜,飲到咖啡既香氣,我鐘意佢夠熱,飲完有飽暖感🥰牛油果碎蛋貝果配沙律碎蛋牛油果醬既份量非常足料,絕對超過一隻雞蛋既份量,入口係滿滿既碎蛋同牛油果醬,配埋chewy軟糯既bagel真係令人好滿足😋沙律菜好新鮮,配上左酸甜既醬汁,清新開胃,營養好balance既一個早餐👍雞扒芝士奄列配多士奄列蛋入面包住芝士同雞肉,Cajun調味既雞肉好香口,味道好有層次,奄列外面煎香,內裡嫩滑,配多士食好滿足👍生酮意式芝士卷食落真係好有tiramisu既味道,外層既蛋糕卷吸收左咖啡既味道,包住輕盈既tiramisu cream,面頭灑上咗可可粉,整體唔錯😋

Mocha

Latte