(非會員)
2007-07-07 24 瀏覽
去新開ge翔天廊行下,午飯時間去果度ge FOOD COURT,見其他餐廳都幾貴又唔知好唔好食.然後又比我發現到有BURGER KING喎.記得上次係山頂食過,質素都唔錯,於是決定再幫襯~埋去見到counter度寫住有新出ge"雜菜堡",成個餐都係$40,屬最平果隻,見佢一反漢堡多肉少菜ge傳統,就叫左黎試下個飽ge size真係夠晒份量.佢入面有塊漢堡扖之類ge野,初時以為係加左雜菜粒ge肉餅,點知食落去原來係類似雜菜加薯茸整成ge薯餅之類,無肉的,真係夠晒健康.另外當然有佢傳統ge大大片蕃茄加生菜同沙律醬la. 個味道食落都ok的,不過塊雜菜餅就乾左d,連一向注重健康ge我都不得不承認佢ge多汁厚肉ge牛肉漢堡扖"華堡"的確係比佢好食~但BURGER KING呢個新產品總算夠健康~加上佢套餐轉洋蔥圈同飲野轉熱咖啡奶茶都唔駛加錢,都係一個good servise ge表現,整體都算唔錯^ ^