2024-01-05
新一年由健康開始💪1. 自選三文魚bowl $121Protein揀左三文魚 食材都幾新鮮 切粒但都幾厚切 肉質都厚嫩彈牙 自選仲可以揀三個配料 揀左粟米 豆腐 同牛油果 牛油果有成大半個 而且仲幾新鮮 個熟度啱啱好 腍得黎唔會太熟 而豆腐都好滑 粟米都好甜 個底可以揀沙律菜 壽司飯 同蕎麥麵 或者mix 個人揀左蕎麥麵 都幾彈牙 個醬左揀左麻醬 麻香好出 +$15 是日湯品粟米湯 飲落幾甜 而且食到啲粟米嘅渣 感覺真材實料2. 自選雞扒bowl $108呢個個main要左雞扒 煎得幾香 個少少脆 個雞肉都嫩 而配料有磨菇 西蘭花 豆腐 呢幾樣食落都新鮮 個底同樣蕎麥麵 沙律菜 啲菜咬落都索索聲 好清脆 個醬要左芥末乳酪沙律醬 個wasabi味都幾出幾嗆 鍾意可以一試+ 柚子蜜甜甜地 暖笠笠
1. 自選三文魚bowl $121
+$15 是日湯品