2024-04-24
營養豐富高蛋白~POKING位於上環蘇杭街121號(即兆成行斜對面)一間特色小店..-Poking. 對纖體減脂,做gym一族或運動型人士係最合適嘅搵食地方!自選蕎麥麵配沙律菜+慢煮雞胸肉+豆腐雜錦香菇+西蘭花、枝豆+木魚絲、紫菜絲佐油醋汁和秘製醬汁🥣由於煮法係慢慢烹調雞胸白肉,肉質鮮甜軟滑加上蛋白質豐富,豆腐有鈣質,西蘭花🥦高纖夠營養,熱量唔高,整個餐油份極低,所以極受健身一族的歡迎👏🏼!當中木魚紫菜伴埋蕎麥麵,脆脆香口,配搭極為可口合宜!👍👍🐝蜜糖南瓜籽希臘乳酪乳酪味道醒胃酸尾尾,加上卜卜脆南瓜籽,感覺好fresh 又頗rich!🍹熱蜂蜜柚子特飲味道甘甜,暖胃又醒神。一般快餐店、茶餐廳供應的食品都係高脂多油糖多鹽又多,長遠對身體特別係血管一定唔好,試吓來Poking your soul 看看各位同意我的推介否!😊👌🏼地址:上環蘇杭街121號地舖📞☎️ 852 9427 6159
營養豐富高蛋白~POKING
自選蕎麥麵配沙律菜
+慢煮雞胸肉
+豆腐雜錦香菇
+西蘭花、枝豆
+木魚絲、紫菜絲
佐油醋汁和秘製醬汁
當中木魚紫菜伴埋蕎麥麵,脆脆香口,配搭極為可口合宜!👍👍
🐝蜜糖南瓜籽希臘乳酪
🍹熱蜂蜜柚子特飲
味道甘甜,暖胃又醒神。
地址:上環蘇杭街121號地舖
📞☎️ 852 9427 6159