2018-11-07 177 瀏覽
呢排成日都係ig fb到朋友post一個個Godiva同A1合作既慕絲蛋糕 一直都好想試特登去左唔同既A1到睇 但好多時去到都已經賣哂😢到左今日 返工既時候咁岩經過一間A1 見到有好多好多貨 即刻買返個黎試下🤩🤩一打開已經聞到好香既朱古力味🍫🍫外層係朱古力蛋糕 包住好多朱古力慕絲係中間 正中仲有一塊Godiva既朱古力 🍫🤤不過就比想像中細左d 食2啖就無左既感覺外層既朱古力蛋糕好綿 有朱古力味 但唔會過甜中間既慕絲好香好滑🤤 每一啖都係濃濃既朱古力味 🍫有dd甜 但配埋外層個蛋糕食就岩岩好而慕絲入面仲有d脆米咁既野 雖然係有d咬口 但我食既時候佢已經比d慕絲整淋左 變得有d奇怪 唔知係咁岩我個舊係咁呀 定係其他人買既都會係咁呢🧐anyway 用35蚊黎過下甜品癮同朱古力癮係正既🥰 係要間唔中鼓勵下自己🙈 買完個蛋糕仲會送張Godiva朱古力既買2送1優惠卷 可以拎黎試埋佢d朱古力tim呀🤩
特登去左唔同既A1到睇 但好多時去到都已經賣哂😢

一打開已經聞到好香既朱古力味🍫🍫