2022-07-30
🍽 潮州合成糖水📍 九龍城龍崗道9號百合蓮子清心丸👾小編認為百合蓮子清心丸係成個合成糖水裏面最好食嘅糖水。蓮子超級鬆化 ,一啲都唔硬,而且糖水好清甜,超級值得推薦冰花綠豆清心丸🐻呢一個糖水係佢哋嘅招牌之一,綠豆味道好出,最重要係個清心丸。清心丸味道有少少似蒟蒻,雖然清心丸冇乜味道,但係配埋綠豆沙,有一種清涼嘅感覺。冰花蓮子紅豆清心丸👸🏻紅豆沙份量好充足,每一啖都有紅豆沙 。蓮子唔使講就一定係超級鬆化,同出邊食嘅蓮子一啲都唔同,再配埋清心丸,絕對係適合每一個需要補血既女人去食。環境:💛💛💛3/5衛生:💛💛💛3/5食物:💛💛💛💛💛5/5價錢:💛💛💛💛💛5/5 ($105/3=35)P.S. 夏日炎炎當然要食一個冰凍嘅糖水啦! 我哋十分推薦合成!中式糖水黎講,佢真係做得十分出色。去合成糖水唔食清心丸等於冇食過。而家傳統嘅糖水小店寥寥可數,合成價錢又合理又好食,份量又充足,切勿錯過。👍🏻
📍 九龍城龍崗道9號
百合蓮子清心丸👾
冰花綠豆清心丸🐻
冰花蓮子紅豆清心丸👸🏻
環境:💛💛💛3/5
衛生:💛💛💛3/5
食物:💛💛💛💛💛5/5
價錢:💛💛💛💛💛5/5 ($105/3=35)