Airside 三點三冰室:懷舊冰室,滋味享受啟德 Airside 間「三點三冰室」,裝修光猛😍,卡位寬敞舒適,坐得舒服!呢度嘅食物種類好多,由傳統港式粉麵飯到西式扒餐都有,啱晒一家大細或者同朋友嚟聚餐🤩🤩。香燒羊架餐:羊架燒得恰到好處,外層帶點焦香,肉質鮮嫩多汁,完全冇羶味。配上香濃嘅蒜容汁,更加惹味!跟餐仲有香甜嘅日式粟米湯、金黃香脆嘅薯條,好豐富!性價比都唔錯!焗牛脷芝士意粉:牛脷炆得非常軟腍入味,入口即化,配上香濃嘅芝士同埋軟硬適中嘅意粉,好夾!芝士嘅鹹香同牛脷嘅鮮味互相交融,令人回味無窮☺️☺️。妙齡乳鴿:乳鴿嘅外皮燒得金黃香脆,咬落去卜卜脆,肉質鮮嫩多汁,而且帶有淡淡嘅炭燒香味,真係令人食指大動!頭抽乾炒牛河:鑊氣十足,牛肉嫩滑,河粉炒得乾身,唔會太油膩。豉油嘅香味滲透到每一條河粉,加上芽菜嘅爽脆口感,整體味道唔錯🍽🍽。最後,我哋叫咗個雪糕紅豆冰做甜品。 紅豆煲得起沙,入口綿密,配上香滑嘅雲呢拿雪糕,真係透心涼,為呢餐畫上完美句號🍹🍹!
Airside 三點三冰室:懷舊冰室,滋味享受
香燒羊架餐:羊架燒得恰到好處,
外層帶點焦香,肉質鮮嫩多汁,完全冇羶味。
焗牛脷芝士意粉:
芝士嘅鹹香同牛脷嘅鮮味互相交融,
令人回味無窮☺️☺️。
妙齡乳鴿:乳鴿嘅外皮燒得金黃香脆,
咬落去卜卜脆,肉質鮮嫩多汁,
而且帶有淡淡嘅炭燒香味,真係令人食指大動!
頭抽乾炒牛河:
鑊氣十足,牛肉嫩滑,河粉炒得乾身,唔會太油膩。
豉油嘅香味滲透到每一條河粉,
加上芽菜嘅爽脆口感,整體味道唔錯🍽🍽。
最後,我哋叫咗個雪糕紅豆冰做甜品